Diensten

Sanitair

Sanitair voor badkamer en toilet  IBN: de installateur voor het verbouwen van badkamers in Nieuwegein, Vianen en omgeving Heeft u plannen om uw badkamer, douche of toilet te verbouwen? Dan wilt u natuurlijk een mooi resultaat met veel comfort. De uitstraling van een luxe badkamer... Lees verder.

Verwarming

Door de huidige ontwikkelingen is het op verschillende manieren mogelijk om uw huis of bedrijfspand te verwarmen. Het is al lang niet meer zo dat enkel de CV installatie met de bijbehorende radiator voor de warmte in de vertrekken zorgt. Voor een aangename warmte binnen een ruimte is het zaak... Lees verder.

Duurzaamheid

Duurzame energie Als vooruitstrevend installatiebedrijf hechten wij bij Installatiebureau Nieuwegein een grote waarde aan duurzaamheid. Wij specialiseren ons dan ook in het installeren en onderhouden van duurzame installaties. Graag informeren wij u over de mogelijkheden. Meer weten... Lees verder.

Loodgieterswerk

Uw loodgieter voor het ontstoppen van afvoeren, lekkages en leidingwerk in regio Utrecht Installatiebureau Nieuwegein is een ervaren loodgieter voor het aanleggen van leidingwerk in uw badkamer, toilet en keuken. Maar ook voor het verhelpen van ongemakken in uw huis zoals een lekkage of een... Lees verder.

Dak- en Zinkwerk

Het dak is een belangrijk onderdeel van uw huis of bedrijfspand. Door de vele weersinvloeden die het moet verdragen is slijtage of beschadiging onontkoombaar. Invloeden als wind, neerslag, kou en warmte zorgen ervoor dat er aan het dak of de dakgoot regelmatig werkzaamheden uitgevoerd moeten.... Lees verder.

Klimaatbeheersing

Lees verder.

Service & Onderhoud

Installatiebureau Nieuwegein is in de regio Utrecht, Nieuwegein, Houten en Vianen al jarenlang een vertrouwd adres voor het periodiek onderhoud van cv-ketels, (zonne)boilers, gashaarden en mechanische ventilatie. Wij hebben ons onderhoud ondergebracht in twee verschillende contractvormen:... Lees verder.

Comfort sanitair

Lees verder.