Evohome

Evohome

Heeft u ​behoefte aan meer comfort en meer controle over de verwarming in huis? En wilt u tegelijkertijd profiteren van een lagere energierekening? Dan is het zeker het overwegen waard om uw conventionele kamerthermostaat te vervangen door Evohome. Installatiebureau Nieuwegein B.V. vertelt u graag meer over de voordelen van dit gebruiksvriendelijke systeem. 

Wat is Evohome?

Evohome is een systeem van het bekende merk Honeywell. Het vervangt uw huidige kamerthermostaat en biedt u een optimale controle over uw verwarmingssysteem – ongeacht waar u bent. Wanneer u thuis bent, kunt u de temperatuur in elke ruimte instellen via het centrale Evohome bedieningspaneel. Het is echter ook mogelijk om de verwarming te bedienen via de Evohome app op uw smartphone of tablet. U kunt overzichtelijk te beheren zones in huis creëren en een verwarmingsschema instellen dat perfect is afgestemd op uw manier van leven. Bent u bijvoorbeeld onderweg naar huis, dan kunt u via de Evohome app alvast de verwarming aanzetten. Evohome kan op vrijwel alle verwarmingssystemen worden aangesloten, van vloerverwarming tot een CV-ketel met radiatoren. En omdat het systeem draadloos functioneert, is er geen sloopwerk vereist voor de installatie. 

Kan ik echt besparen met Evohome?

Evohome maakt het mogelijk om de verschillende ruimtes in uw woning te verwarmen wanneer dat nodig is. U kunt de verwarming dus ook uitschakelen op tijden en plekken waar het niét nodig is. Daardoor zal uw energierekening al in de eerste maand een aanzienlijke besparing laten zien. Evohome is een investering die zichzelf binnen no time terugverdiend!

Download de Evohome brochure >

Meer weten over Evohome?

Heeft u interesse in de kamerthermostaat van Evohome? Neem gerust contact op met Installatiebureau Nieuwegein B.V. voor meer informatie. Liever direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan natuurlijk ook! Vanzelfsprekend kunnen wij ook de installatie van de Evohome kamerthermostaat voor u verzorgen.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08.00 - 17.00

Openingstijden duurzame showroom

Maandag t/m vrijdag
09.00 - 17.00
Uitsluitend op afspraak
© Installatiebureau Nieuwegein B.V. 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl