Badkamerinstallatie

Badkamerinstallatie

Dagenlang heeft u inspiratie opgedaan, maten opgemeten en berekeningen gedaan. U bent op het punt gekomen dat u precies weet hoe u wil dat uw nieuwe badkamer vormgegeven wordt. Nu volgt echter het lastigste deel: de installatie. Uiteraard wil u ervan verzekerd zijn dat alles op de correcte manier is geïnstalleerd en aangesloten. Hier zorgt Installatiebureau Nieuwegein graag voor! Wij hebben uitgebreide ervaring op het gebied van badkamerinstallatie.

Realiseer de badkamer van uw dromen

Als u kiest voor onze vakkundige hulp bij de installatie van uw badkamer zorgen wij ervoor dat u deze precies naar wens kunt vormgeven. Zo bieden wij hulp bij het ontwerpen van de badkamer en komen bij u langs om de maten van de badkamer op te nemen. Daarnaast kijken we of de bouwkundige voorzieningen in de gewenste ruimte misschien aangepast dienen te worden. Daardoor zorgen wij er voor dat u in een mum van tijd heerlijk kunt genieten in de badkamer van uw dromen.

Interesse?

Als u vragen heeft over onze diensten of behoefte heeft aan een vakkundig advies, willen wij u uitnodigen om contact op te nemen met Installatiebureau Nieuwegein. Wij hebben al vele mooie "droom"badkamers mogen realiseren in de regio Utrecht, zoals in De Meern, Houten, Lexmond, Vianen, Lopikerkapel, Baambrugge, Bunnik en De Meern. Wij helpen u natuurlijk graag!

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 12:30 | 13:30 - 17:00
Zaterdag
Op afspraak
© Installatiebureau Nieuwegein B.V. 2020 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl