Comfort sanitair

Comfort sanitair

Bad-douche in 1 dag

Waarom uw bad vervangen door een douche?

Dit kan verschillende redenen hebben zoals:

  • Behoefte aan een grotere douche met bv. een opklapbaar zitje
  • Gewoon meer ruimte,
  • Nieuwe uitstraling of
  • Het  in- en uitstappen in bad wordt lastiger nu u wat ouder wordt

Dus wilt u uw bad vervangen door een douche in 1 dag? Dat kan!

Er kunnen veel redenen zijn om uw bad te vervangen door een douche. Maar wat u betreft hoeft niet de hele badkamer aangepakt te worden.

Dan kan IBN zorgen voor een snelle verbouwing zonder al te veel hak en breekwerk. En als het meezit zelfs in 1 dag. Uiteraard is dit afhankelijk in hoeverre er gesloopt moet worden of in hoeverre er leidingen verlegd moeten worden.


Douchezittingen

Installatiebureau Nieuwegein is specialist als het gaat om aanpassingen in uw badkamer en/of toilet.

Een douchezitje wordt vast op de muur gemonteerd waardoor de gebruiker verzekerd is van een veilige houding en een mogelijkheid om rustig te kunnen zitten. 
Na gebruik kan de zitting worden opgeklapt. Zo neemt deze minder ruimte in wanneer andere mensen de douche staand willen gebruiken. 

 

 

Wand/douche beugel

Installatiebureau Nieuwegein is specialist als het gaat om aanpassingen in uw badkamer en/of toilet.
Zo kunt u bij ons in de showroom aan aantal badkamers bekijken die geheel voorzien zijn van allerlei aanpassingen om zo lang als mogelijk  gebruik te blijven maken van uw badkamer en/of toilet.

Zo hebben we een uitgebreid assortiment in:

  • Wandbeugels
  • Toiletbeugels (opklapbaar)
  • Douchezitjes (opklapbaar)
  • Rugsteunen
  • Transfer mogelijkheden

Instapbad

Voor veel mensen is een het nemen van een bad een dagelijks ritueel. Maar als u ouder wordt, kost dat vaker meer moeite. U glijdt uit of komt niet meer overeind. Een ingrijpende renovatie kan iets zijn om tegenop te zien. Terecht, want waarom zou je slopen wat nog goed en prima bruikbaar is. Met onze de badoplossingen wordt uw bestaande bad vervangen door een nieuw bad met een deurtje erin. Deze vervanging kan in één dag worden uitgevoerd.

 


Toiletverhoger

Deze toiletverhoger kan op de meeste gangbare modellen toiletpotten gemonteerd worden en blijft stevig op zijn plaats. Wanneer extra stabiliteit gewenst is voor zijwaartse bewegingen van de gebruiker, kunnen de anti-slip stroken worden vervangen door montageklemmen. Dit model kan ook geleverd worden met slechts één armsteun indien de ruimte in het toilet beperkt is. De armsteunen kunnen zowel op vloer-gemonteerde als hangende toiletpotten gemonteerd worden.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 12:30 | 13:30 - 17:00
Zaterdag
Op afspraak
© Installatiebureau Nieuwegein B.V. 2020 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl