Sfeerverwarming

Sfeerverwarming

Installatiebureau Nieuwegein B.V. is al sinds 1979 hét adres voor alles op het gebied van verwarming. Op deze pagina laten we u graag kennismaken met onze collectie sfeerhaarden.

Ons assortiment sfeerhaarden

Installatiebureau Nieuwegein biedt u verschillende mogelijkheden op het gebied van sfeerhaarden. Zo kunt u kiezen voor een gashaard. Hiermee kunt u met één druk op de knop kunt genieten van een niet van echt te onderscheiden vuur, maar dan met de voordelen van een moderne gashaard. Neemt u geen genoegen met minder dan een echt vuur, dan hebben we prachtige houtkachels voor u. Deze zijn verkrijgbaar in alle denkbare designs, van klassiek tot strak en modern. Wilt u liever geen gashaard of houtkachel plaatsen, dan is een elektrische sfeerhaard wellicht iets voor u. Deze zorgen voor een levensecht vlammenspel en verspreiden een aangename warmte. Een groot voordeel van een elektrische sfeerhaard is dat u geen afvoerkanaal of schoorsteen nodig heeft!

Zoekt u een duurzaam alternatief, dan is het de moeite waard om de aanschaf van een pelletkachel te overwegen. Deze branden op zogeheten houtpellets, welke worden gemaakt van samengeperst houtafval. De meeste pelletkachels hebben een uitzonderlijk hoog rendement (meer dan 80%). 

Meer weten over sfeerhaarden?

Wilt u ook graag de gezelligheid van een sfeerhaard in huis? Laat u dan door ons adviseren! Installatiebureau Nieuwegein B.V. vertelt u graag meer over de mogelijkheden van sfeerhaarden. Uiteraard kunnen wij ook de levering en de installatie van uw nieuwe sfeerhaard verzorgen. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 12:30 | 13:30 - 17:00
Zaterdag
Op afspraak
© Installatiebureau Nieuwegein B.V. 2020 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl