Zorg en Welzijn

Installatiebureau Nieuwegein BV is dé sanitair specialist van de omgeving Utrecht. Wij vinden het belangrijk dat iedereen op een veilige en aangename manier gebruik te laten maken van zijn of haar sanitaire voorzieningen. Daarbij denken we uiteraard ook aan ouderen en mensen met een permanente of tijdelijke lichamelijke beperking. Naast sanitair en toebehoren leveren wij daarom ook een ruim assortiment met hulpmiddelen, welke de dagelijkse activiteiten in de badkamer niet alleen aanzienlijk makkelijker, maar ook veiliger maken.

Assortiment

Ons assortiment zorg en welzijn hulpmiddelen, dat bestaat uit o.a. wandbeugels, handgrepen, verhoogde toiletzittingen en opklapbare zitjes voor in de douche, zorgt ervoor dat iedereen op een veilige, comfortabele manier van zijn of haar badkamer en toilet gebruik kan blijven maken. Alle hulpmiddelen die wij leveren zijn vanzelfsprekend van een prima kwaliteit en optimaal bestand tegen vocht. 

Installatie

Naast het leveren van bovengenoemde hulpmiddelen kan Installatiebureau Nieuwegein BV de bovengenoemde hulpmiddelen ook voor u installeren. Dit is routinewerk voor onze deskundige sanitair specialisten, en u bent dan ook verzekerd van een degelijke installatie die aan al uw wensen en behoeften voldoet.

Interesse?

Wilt u meer weten over onze producten op het gebied van zorg en welzijn, of bent u op zoek naar specifieke hulpmiddelen? Neemt u dan contact op met Installatiebureau Nieuwegein BV. Wij helpen u graag om het gebruik van uw sanitaire voorzieningen waar mogelijk nog veiliger en comfortabeler te maken. 

Meer informatie over Zorg en Welzijn? Neem contact op!

Bekijk hieronder wat wij nog meer met doen: