Over ons

Over ons

Zoekt u een ervaren loodgieter voor het vakkundig uitvoeren van dakwerk, het repareren of vervangen van uw CV-ketel, het aanleggen van leidingwerk of het plaatsen van sanitair? Dan is Installatiebureau Nieuwegein de juiste partner voor u.

Al ruim 36 jaar spelen wij als installatiebureau in de regio Nieuwegein, Utrecht, Houten, IJsselstein, De Meern, Bunnik, Lexmond en Vianen een actieve rol in de wereld van verwarming, sanitair en loodgieterswerk.  En dat tot volle tevredenheid van onze klanten. Ook het leveren van sanitair en het verzorgen de installatie plus tegelwerk van uw nieuwe badkamer is bij ons in vertrouwde handen.

Servicegericht installatiebureau

Door onze jarenlange ervaring kunt u rekenen op echt vakmanschap op het gebied van loodgieterswerk, verwarming en sanitair. En dat in de breedste zin van het woord. U bent bij ons aan het juiste adres voor een verstopte afvoer, een lekkende kraan, het repareren van uw cv-ketel tot en met de installatie van complete badkamer of de aanleg van een nieuwe cv-installatie. Service en snelheid van handelen staan bij ons hoog in het vaandel. Kortom; door het inschakelen van Installatiebureau Nieuwegein voor genoemde werkzaamheden, maakt u de juiste keuze.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08.00 - 17.00

Openingstijden duurzame showroom

Maandag t/m vrijdag
09.00 - 17.00
Uitsluitend op afspraak
© Installatiebureau Nieuwegein B.V. 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl