Duurzame energie

Duurzame energie

Als vooruitstrevend installatiebedrijf in de regio Utrecht hechten we bij Installatiebureau Nieuwegein een grote waarde aan duurzaamheid. Wij specialiseren ons dan ook in het installeren en onderhouden van duurzame installaties. Hieronder belichten we kort de mogelijkheden. 

Ik wil duurzamer leven, maar waar begin ik?

Met een aantal kleine, simpele veranderingen kan werkelijk iedereen water en energie besparen. Onze praktische bespaartips zijn al een heel goed begin! U kunt echter ook verder kijken naar wat er mogelijk is om uw woning te verduurzamen. Zo kunt u Installatiebureau Nieuwegein B.V. inschakelen om uw oude CV-ketel te vervangen door een energiezuinige HR-ketel, eventueel in combinatie met de Evohome kamerthermostaat. We kunnen dan meteen uw radiatoren waterzijdig inregelen – of vervangen door energiezuinige Henrad ECO radiatoren of Jaga Low-H2O radiatoren. Ook de installatie van een warmtepomp is het overwegen waard, evenals het gebruik van LED-verlichting. Door meerdere duurzame oplossingen te combineren kunnen nog betere resultaten behaald worden. 

Welke duurzame oplossingen zijn interessant voor mij?

Welke duurzame oplossingen voor u aantrekkelijk zijn hangt af van uw specifieke situatie en uw huidige verbruik. Warmtepompen zijn bijvoorbeeld niet voor elk huishouden geschikt, en in sommige gevallen is eerst isoleren noodzakelijk om echt een verschil te kunnen zien op de maandelijkse energierekening. Het is daarom raadzaam om u eerst door ons van een gedegen advies te laten voorzien. Installatiebureau Nieuwegein B.V. komt graag bij u langs om uw huidige situatie te evalueren en vast te stellen met welke oplossingen u het beste rendement kunt bepalen. Uiteraard kunnen wij ook de investering en besparingsmogelijkheden voor u in kaart brengen. 

Hoe zit het met subsidies voor duurzame oplossingen?

Om particulieren en bedrijven te stimuleren om gebruik te maken van duurzame energie, heeft de overheid diverse subsidies in het leven geroepen. Zo is er de ISDE (Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing), waar u gebruik van kunt maken wanneer u bijvoorbeeld uw woning wilt isoleren of een warmtepomp wilt laten plaatsen. We raden aan om u vooraf goed in de subsidiemogelijkheden en de bijbehorende voorwaarden te verdiepen.

Meer over ISDE >

Meer weten over duurzame energie?

Installatiebureau Nieuwegein B.V. brengt graag uw huidige verbruik in kaart en kan u adviseren over de manieren waarop u (meer) gebruik kunt maken van duurzame energie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of maak meteen een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08.00 - 17.00

Openingstijden duurzame showroom

Maandag t/m vrijdag
09.00 - 17.00
Uitsluitend op afspraak
© Installatiebureau Nieuwegein B.V. 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl