Sanitair

Sanitair

Heeft u plannen om uw badkamer of toiletruimte te verbouwen? Of heeft u een nieuwbouw woning gekocht waarbij u de mogelijkheid heeft om uw sanitaire ruimtes naar eigen inzicht vorm te geven? Dan wilt u natuurlijk wel verzekerd zijn van een esthetisch aantrekkelijk eindresultaat met het gewenste comfortniveau. De uitstraling van een luxe badkamer valt of staat met kwalitatieve materialen en strak tegelwerk. Installatiebureau Nieuwegein B.V. kan u als vakkundige installateur in Nieuwegein en omstreken helpen met alle denkbare werkzaamheden op het gebied van sanitair.

Realisatie en renovatie van badkamers en toiletruimtes

Installatiebedrijf Nieuwegein B.V. kan de realisatie of renovatie van uw badkamer of toiletruimte van A tot Z voor u verzorgen. Van voorbereiding tot en met uitvoering, van de aanleg van leidingen tot en met tegelwerk en plaatsing van sanitair. Wij werken nauw samen met bekende leveranciers en kunnen douchewanden, baden, wastafels en bijbehorende badmeubels in alle denkbare stijlen leveren. Ook voor badkamer accessoires en kranen en douches kunt u bij ons terecht. Wij werken met oog voor detail dus alles wordt tot in de puntjes verzorgd! En om ervoor te zorgen dat uw sanitaire ruimtes mooi en schoon blijven, leveren wij alles dat u nodig heeft op het gebied van badkamer onderhoud

Wat kost een badkamer?

In verband met de huidige marktontwikkelingen, waarin prijsverhogingen en materiaaltekorten niet te voorspellen zijn, is het niet mogelijk om momenteel een prijsindicatie te geven. De kostprijs van een badkamer is daarnaast ook nog sterk afhankelijk van uw wensen. Het beste is om een afspraak te maken in onze showroom om uw wensen te bespreken. Aan de hand daarvan kunnen we een indicatie afgeven. Ter voorbereiding kunt u alvast wel uw wensen aangeven in onze badkamerplanner. Hiermede kunt u zelf alvast uw gewenste ontwerp creëren.

Meer weten over sanitair?

Installatiebureau Nieuwegein B.V. is dé installateur voor het realiseren en verbouwen van badkamers en toiletruimtes in Nieuwegein, Vianen en omgeving. Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van sanitair, aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08.00 - 17.00

Openingstijden duurzame showroom

Maandag t/m vrijdag
09.00 - 17.00
Uitsluitend op afspraak
© Installatiebureau Nieuwegein B.V. 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl