Sanitair

Sanitair

Sanitair voor badkamer en toilet 

IBN: de installateur voor het verbouwen van badkamers in Nieuwegein, Vianen en omgeving

Heeft u plannen om uw badkamer, douche of toilet te verbouwen? Dan wilt u natuurlijk een mooi resultaat met veel comfort. De uitstraling van een luxe badkamer valt of staat met kwalitatieve materialen en strak tegelwerk. Installatiebureau Nieuwegein kan u als vakkundige installateur helpen met alles op het gebied van sanitair. In de omgeving van Nieuwegein, Utrecht, Montfoort, Houten en Vianen plaatsen we al jarenlang badkamers, toiletten, douches, baden, wastafels, kranen en bijbehorende badmeubels.

Wat kost een badkamer?

Om u enig idee te geven wat een verbouwing van de badkamer kost hebben we voor u onze badkamerwijzer. Hier kunt u inzicht krijgen, door aangegeven opties naar gelang aan of uit te klikken, wat een renovatie van een badkamer inclusief arbeid kost.

Oog voor detail

Installatiebedrijf Nieuwegein kan de renovatie van uw badkamer van a tot z voor u verzorgen. Van voorbereiding tot en met uitvoering, van de aanleg van leidingen tot en met tegelwerk en plaatsing van sanitair. Wij werken met oog voor detail dus alles wordt tot in de puntjes verzorgd.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
© Installatiebureau Nieuwegein B.V. 2022 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl