Verwarming

Verwarming

Er zijn tegenwoordig tal van mogelijkheden om uw huis of bedrijfspand op een comfortabele én energiezuinige manier te verwarmen. Daarbij is het van belang dat de warmtevoorziening wordt afgestemd op de functie van de betreffende ruimte(s). Installatiebureau Nieuwegein B.V. laat u graag zien welke opties u heeft en wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van verwarming.

CV-installatie

De meeste huishoudens maken nog gebruik van een CV-ketel in combinatie met radiatoren. Is uw huidige CV-ketel aan vervanging toe? Wij leveren energiezuinige HR-ketels van topmerken zoals Nefit en Intergas, welke wij uiteraard voor u kunnen installeren. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor (design) radiatoren.

Stadsverwarming

Heeft u stadsverwarming? Installatiebureau Nieuwegein B.V. kan hier een speciale regelset voor leveren, die u een optimale controle biedt over de warmteaanvoer. Wij kunnen deze eventueel in combinatie met een Honeywell thermostaat voor u installeren.

Vloerverwarming

Steeds meer mensen stappen over op vloerverwarming. Dit vergt vanzelfsprekend een investering, maar het levert u wel een merkbare verhoging van het woon- of werkcomfort op. Bovendien kunt u met vloerverwarming als hoofdverwarming een aanzienlijke besparing op uw maandelijkse energiekosten realiseren, waardoor u de initiële investering binnen afzienbare tijd weer terugverdiend heeft. En daarna gaat u alleen maar meer besparen! Ook elektrische vloerverwarming behoort tot de mogelijkheden.

Service en onderhoud

Om de werking van uw verwarmingsinstallatie te waarborgen is periodiek onderhoud van cruciaal belang. Installatiebureau Nieuwegein B.V. is gespecialiseerd in service en onderhoud en biedt u de mogelijkheid tot het afsluiten van een voordelig onderhoudsabonnement voor uw CV-ketel. Wordt u onverhoopt met een storing geconfronteerd, bel ons dan gerust; u kunt namelijk ook bij ons terecht voor reparaties.

Meer weten over verwarming?

Installatiebureau Nieuwegein B.V. is u graag van dienst met een deskundig advies op maat. Indien gewenst kunnen wij een verwarmingsplan voor uw woning of bedrijfspand opstellen, om ervoor te zorgen dat u van het gewenste resultaat verzekerd bent. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie! Wij zijn actief in de gehele regio van Nieuwegein, waaronder in Utrecht, IJsselstein, Houten en Vianen.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08.00 - 17.00

Openingstijden duurzame showroom

Maandag t/m vrijdag
09.00 - 17.00
Uitsluitend op afspraak
© Installatiebureau Nieuwegein B.V. 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl