Badkamers

Badkamers

Bent u op zoek naar een betrouwbare badkamer specialist in Nieuwegein of omstreken? Installatiebureau Nieuwegein B.V. is u graag van dienst bij het realiseren van de badkamer van uw dromen.

Wat kunnen jullie voor mij betekenen op het gebied van badkamers?

Hieronder hebben wij onze diensten met betrekking tot badkamers voor u op een rijtje gezet:

 • Badkamer ontwerp
  Installatiebureau Nieuwegein B.V. helpt u graag bij het ontwerpen van een nieuwe badkamer. Wij kunnen bij u langs komen om de maten van de badkamer op te nemen. Daarnaast kijken we of de bouwkundige voorzieningen in de gewenste ruimte misschien aangepast dienen te worden. Vervolgens kunnen we aan de slag gaan met het ontwerpen van uw nieuwe badkamer. Daarbij staan uw persoonlijke wensen en behoeften vanzelfsprekend centraal!
  Ontwerp zelf uw badkamer!
 • Badkamerinstallatie
  Dagenlang heeft u inspiratie opgedaan, maten opgemeten en berekeningen gedaan. U bent op het punt gekomen dat u precies weet hoe u wil dat uw nieuwe badkamer vormgegeven wordt. Nu volgt echter het lastigste deel: de installatie. Uiteraard wil u ervan verzekerd zijn dat alles op de correcte manier is geïnstalleerd en aangesloten. Ook hierbij kan Installatiebureau Nieuwegein B.V. u helpen. Onze vakmensen hebben een jarenlange ervaring op het gebied van badkamerinstallatie en kunnen onder andere de gewenste kranen en douches monteren en uw sanitair plaatsen. 
 • Badkamerverwarming
  Een mooie badkamer alleen is niet voldoende; het moet er ook behaaglijk zijn. Er zijn tegenwoordig verschillende mogelijkheden om uw badkamer te verwarmen. Denk bijvoorbeeld aan elektrische vloerverwarming. Ook badkamer radiatoren behoren tot de mogelijkheden. Wij kunnen design radiatoren zijn er in allerlei vormen, afmetingen en kleuren leveren. Deze kunnen niet alleen in uw badkamer en/of toilet worden toegepast, maar ook in uw hal, woonkamer of keuken. Vraag Installatiebureau Nieuwegein B.V. naar de vele mogelijkheden!

Meer weten over badkamers?

Als u vragen heeft over onze diensten of behoefte heeft aan een vakkundig advies, willen wij u uitnodigen om contact op te nemen met Installatiebureau Nieuwegein B.V. Wij hebben al vele mooie badkamers mogen realiseren in de regio Utrecht, waaronder in De Meern, Vianen, Lopikerkapel en Baambrugge. Wij helpen ook u graag bij het realiseren van de badkamer van uw dromen!

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08.00 - 17.00

Openingstijden duurzame showroom

Maandag t/m vrijdag
09.00 - 17.00
Uitsluitend op afspraak
© Installatiebureau Nieuwegein B.V. 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl