Toiletruimtes

Toiletruimtes

Het mag dan de kleinste ruimte van het huis zijn, het is wel een ruimte waar u dagelijks meerdere malen komt. Reden genoeg dus om ervoor te zorgen dat uw toiletruimte in alle opzichten aan uw wensen voldoet. Als sanitair specialist van de regio Utrecht vertelt Installatiebureau Nieuwegein B.V. u graag wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van toiletruimtes. 

Toiletrenovatie

Is uw toiletruimte is aan een renovatie toe? Installatiebureau Nieuwegein B.V. kan dit geheel voor u verzorgen. Vaak kunnen enkele eenvoudige aanpassingen, zoals een nieuw wandcloset of een stijlvol fonteinkraantje, al een enorm verschil maken. Maar ook complete toiletrenovaties inclusief nieuwe wand- en/of vloertegels behoren tot de mogelijkheden. U kunt ervoor kiezen om de toiletrenovatie geheel door onze vakmensen te laten uitvoeren, maar u kunt er ook voor kiezen om gedeeltelijk zelf werkzaamheden uit te voeren. Het is maar net waar u zelf de voorkeur aan geeft! Wij hebben al vele mooie toiletruimtes gerealiseerd in en rondom Nieuwegein en kunnen u vanzelfsprekend ook van een gedegen advies voorzien.

Toiletzittingen

Bij Installatiebureau Nieuwegein B.V. werken we uitsluitend de Pressalit toiletzittingen. Hiermee profiteert u niet alleen van een origineel Deens design, maar ook van een uitstekende kwaliteit. U krijgt niet voor niets 10 jaar garantie op uw Pressalit toiletzitting! Vanzelfsprekend zijn er tal van uitvoeringen mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een van de toiletzittingen met soft close functie, waarmee uw toiletzitting langzaam op het toiletcloset neerdaalt en u dus geen last meer heeft van luide knallen wanneer iemand de toiletzitting weer eens laat vallen.  

Bekijk het assortiment toiletzittingen van Pressalit >

Douche WC

Heeft u behoefte aan nog meer comfort en hygiëne in uw badkamer of toiletruimte? Installatiebureau Nieuwegein B.V. laat u graag kennis laten maken met Geberit AquaClean, een innovatieve douche WC waarmee u op een aangename manier met water wordt gereinigd. Er zijn verschillende douche WC modellen om uit te kiezen, elk voorzien van hun eigen verwenfuncties. De intensiteit van de douchestraal en verschillende andere functies kunnen allemaal individueel worden ingesteld, zodat u uw douche WC geheel naar uw persoonlijke voorkeuren kunt aanpassen. De installatie van een douche WC is overigens heel eenvoudig; het enige dat er nodig is zijn een waterleiding en elektra, twee dingen die standaard al in elke sanitaire ruimte aanwezig zijn. De aansluitingen voor elektriciteits- en watertoevoer en de bevestiging voor montage aan de wand worden netjes in het keramiek geïntegreerd en zijn dus niet zichtbaar. 

Ontdek Geberit AquaClean douche WC’s >

Meer weten over toiletruimtes?

Heeft u interesse in toiletrenovaties of een Pressalit toiletzitting? Of wilt u graag meer weten over de voordelen van een Geberit AquaClean douche WC? Neemt u dan contact op met Installatiebureau Nieuwegein B.V. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een deskundig advies of een vrijblijvende offerte. Ons installatiebedrijf is gevestigd in Nieuwegein maar we zijn ook regelmatig te vinden in onder andere Houten, Hei- en Boeicop, Tull en ’t Waal.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08.00 - 17.00

Openingstijden duurzame showroom

Maandag t/m vrijdag
09.00 - 17.00
Uitsluitend op afspraak
© Installatiebureau Nieuwegein B.V. 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl