Boilers

Boilers

Vindt u het ook zo vervelend dat u steeds zo lang moet wachten voordat het water dat uit de keukenkraan komt eindelijk warm wordt? Dat komt waarschijnlijk doordat uw CV-ketel op een plek hangt waar het water een vrij lange afstand moet afleggen naar de keukenkraan. Gelukkig is niet probleem eenvoudig te verhelpen door een boiler in de keuken te plaatsen. 

Waarom een keukenboiler? 

De juiste keukenboiler zorgt ervoor dat er vrijwel onmiddellijk warm water uit de keukenkraan komt wanneer u daarom vraagt. Dit verhoogd niet alleen uw comfort en gebruiksgemak, u kunt ook flink besparen op uw water- en energieverbruik. Dat is beter voor het milieu én voor uw portemonnee. Uw voordeel kan al snel oplopen tot wel €175 per jaar – wellicht meer als de energieprijzen blijven stijgen. 

Bekijk onze bespaartips >

Welke elektroboilers leveren jullie?

Bij Installatiebureau Nieuwegein B.V. werken we voornamelijk met de betrouwbare elektroboilers van Itho Daalderop.​ Er zijn verschillende soorten elektroboilers van dit merk verkrijgbaar, waaronder:

  • Mono boilers
  • Mono Plus boilers
  • Duo boilers
  • Mono3 boilers

Het juiste type is afhankelijk van uw situatie en hoeveel warm water uw huishouden gemiddeld verbruikt. Er zitten namelijk grote verschillen in het energieverbruik.

Bekijk de keukenboilers van Itho Daalderop >

Meer weten over boilers?

Overweegt u een keukenboiler aan te schaffen? Er zitten nog behoorlijk wat verschillen in het energieverbruik van de verschillende soorten boilers. Gelukkig kunt u bij Installatiebedrijf Nieuwegein B.V. terecht voor een deskundig advies op maat, inclusief een bijbehorende offerte. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Ons installatiebedrijf in Nieuwegein is werkzaam in de hele regio, waaronder ook in Utrecht, Montfoort, Houten en Vianen.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08.00 - 17.00

Openingstijden duurzame showroom

Maandag t/m vrijdag
09.00 - 17.00
Uitsluitend op afspraak
© Installatiebureau Nieuwegein B.V. 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl