Service & Onderhoud

Service & Onderhoud

We zijn voor onze warm water voorziening en verwarming bijna allemaal afhankelijk van onze CV-ketel. Maar u kunt van een apparaat dat jaarlijks al snel zo’n duizend branduren maakt, niet verwachten dat u er nooit naar hoeft om te kijken. Installatiebureau Nieuwegein vertelt u graag meer over het belang van CV-ketel onderhoud en de voordelen van een onderhoudsabonnement. 

Wanneer onderhoud?

Een aantal simpele handelingen kunt u zelf uitvoeren, zoals bijvoorbeeld het bijvullen van de CV-ketel en het ontluchten van de radiatoren en het expansievat. Maar om ervoor te zorgen dat uw CV-ketel optimaal blijft werken, heeft uw ketel af en toe ook een grondige onderhoudsbeurt nodig. We adviseren om dit in ieder geval eens in het jaar te laten uitvoeren. 

De onderhoudsbeurt

Tijdens een onderhoudsbeurt wordt uw CV-ketel helemaal nagelopen, en gecontroleerd op kleine defecten en storingen. Eventuele versleten onderdelen kunnen direct worden vervangen. Na afloop van de onderhoudsbeurt bent u weer verzekerd van een goed functionerende en veilige CV-ketel. Ook zorgt regelmatig onderhoud dat uw CV-ketel zo zuinig mogelijk blijft werken, wat weer voor een besparing op uw energiekosten zorgt.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over onze diensten op het gebied van service en onderhoud aan uw CV-ketel, of wilt u direct een onderhoudsabonnement afsluiten, neemt u dan contact op met Installatiebureau Nieuwegein. Indien u te maken heeft met een storing, dan kunt u het beste even telefonisch contact met ons opnemen. Op die manier kunnen wij het probleem zo snel mogelijk voor u verhelpen. 

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
© Installatiebureau Nieuwegein B.V. 2022 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl