Dak- en Zinkwerk

Dak- en Zinkwerk

Zoekt u een betrouwbare specialist voor dak- en zinkwerk? Het maakt niet uit of het nu gaat om het plaatsen of vervangen van de dakbedekking, de montage van dakgoten of het uitvoeren van onderhouds- of reparatiewerkzaamheden – Installatiebureau Nieuwegein B.V. staat voor u klaar! 

Welke werkzaamheden voeren jullie uit op het gebied van dak- en zinkwerk?

Als dakspecialist van Nieuwegein en omstreken kunnen wij u helpen met uiteenlopende dakgerelateerde klussen. Hierbij kunt u denken aan:

  • Het onderhouden van uw dak en/of dakgoten: Uw dak wordt jaar in, jaar uit blootgesteld aan weersinvloeden, waardoor het onderhevig is aan slijtage en beschadiging. Periodiek onderhoud aan uw dak en dakgoten is dan ook van groot belang. Wanneer u Installatiebureau Nieuwegein B.V. inschakelt voor de onderhoudswerkzaamheden, bent u verzekerd van een vakkundig resultaat en een verlengde levensduur van uw dak.  
  • Het plaatsen of vervangen van uw dakbedekking: Is het dak van uw woning of bedrijfspand aan vervanging toe? Of bent u bezig met een nieuwbouwproject dat van dakbedekking voorzien moet worden. Als ervaren dakbedekkingsbedrijf zijn wij gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van EPDM en bitumineuze daken.
  • Het plaatsen en vervangen van zinkwerk: Behalve voor het plaatsen en vervangen van dakbedekking kunt u ons ook inschakelen voor het plaatsen, herstellen of vervangen van zinken, koperen en kunststof dakgoten. Wij beschikken over zowel de expertise als de machines om materialen als koper en zink op traditionele wijze te bewerken.
  • Het uitvoeren van reparaties: Hoewel periodiek onderhoud veel problemen kan voorkomen, kunnen er zowel bij bestaande bouw als bij nieuwbouw altijd lekkages ontstaan. Het is van groot belang om beginnende lekkages zo snel mogelijk te verhelpen, zodat verdere beschadigingen voorkomen kunnen worden.

Meer weten over dak- en zinkwerk?

Installatiebureau Nieuwegein B.V. is gevestigd in Nieuwegein maar is als dak- en zinkwerk specialist actief in de hele regio. Zo hebben wij al vele daken en dakgoten mogen plaatsen en repareren in onder andere Utrecht, Lexmond, Lopikerkapel, De Meern en IJsselstein. Neem direct contact op voor een deskundig advies op maat of het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Navigatie


Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08.00 - 17.00

Openingstijden duurzame showroom

Maandag t/m vrijdag
09.00 - 17.00
Uitsluitend op afspraak
© Installatiebureau Nieuwegein B.V. 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl