LED verlichting

LED verlichting

Bij Installatiebureau Nieuwegein B.V. helpen we onze klanten graag met verduurzamen, zowel thuis als op het werk. Bijvoorbeeld door het plaatsen van een warmtepomp of het installeren van de Evohome kamerthermostaat, die u meer controle biedt over het verwarmen van uw ruimtes. Een van de meer laagdrempelige bespaartips die we iedereen kunnen aanraden is het vervangen van standaard verlichting door LED-verlichting. 

Wat zijn de voordelen van LED-verlichting?

Wanneer u uw standaard verlichting vervangt door LED, profiteert u van:

  • Constant licht dat rustiger is voor de ogen: Er zijn maar weinig mensen die geen hoofdpijn krijgen van flikkerende TL-verlichting. Ook thuis kunnen uw lampen in meer of mindere mate flikkeren. Met LED-verlichting heeft u dit probleem niet. LED geeft direct licht met een constante verspreiding, waardoor het veel prettiger is voor de ogen.
  • Lampen die geen schadelijke stoffen bevatten: LED-lampen bevatten geen zware metalen of andere schadelijke stoffen. Dit maakt ze veel milieuvriendelijker dan onder andere gloeilampen en TL-buizen.
  • Verlichting met een langere levensduur: De gemiddelde gloeilamp gaat tussen de 1.000 en 15.000 branduren mee, terwijl een LED-lamp wel zo’n 30.000 tot 50.000 branduren mee kan. Elke LED-lamp die u aanschaft is dus een kleine investering waar u jarenlang plezier van heeft. 
  • Een aantrekkelijke besparing op uw energieverbruik: Traditionele lichtbronnen zetten een aanzienlijk deel van de energie die ze verbruiken om in warmte, waardoor er onnodig veel energie verloren gaat. LED-verlichting zet slechts een minimale hoeveelheid energie om in warmte, waardoor u tot wel 60% aan energiekosten kunt besparen.

Meer weten over LED-verlichting?

Bent u inmiddels overtuigd door de voordelen van LED-verlichting? Bel of mail gerust even met Installatiebureau Nieuwegein B.V. voor meer informatie over de mogelijkheden. Ons installatiebedrijf in Nieuwegein is actief in de hele regio, waaronder in Utrecht, IJsselstein en Houten.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08.00 - 17.00

Openingstijden duurzame showroom

Maandag t/m vrijdag
09.00 - 17.00
Uitsluitend op afspraak
© Installatiebureau Nieuwegein B.V. 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl