Accessoires

Accessoires

U heeft de juiste wand- en vloertegels, het mooiste sanitair en een praktische, gebruiksvriendelijke kraan en douche. Uw badkamer is echter niet af zonder accessoires! Bent u op zoek naar praktische én stijlvolle badkameraccessoires? Dan bent u bij Installatiebureau Nieuwegein B.V. aan het goede adres. Graag laten wij u kennismaken met Geesa accessoires en LoooX accessoires voor de badkamer.

Geesa accessoires

Installatiebureau Nieuwegein B.V. is officieel dealer van Geesa, een van de meest toonaangevende Nederlandse fabrikanten van badkameraccessoires. Het merk bestaat al sinds 1885 en staat garant voor een hoogwaardige kwaliteit. De collecties van Geesa kenmerken zich door combinatie van een mooie designs en een functionele toepassingen. Met onder andere badgrepen, douchemanden, handdoekhouders, haken, planchetten, spiegels, zeepdispensers en nog veel meer kunt u uw complete badkamer en toiletruimte van Geesa accessoires voorzien.

Meer over Geesa accessoires >

LoooX accessoires

LoooX is eveneens een Nederlandse producent van badkamer accessoires. Alle collecties, die zich kenmerken door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen, worden door LoooX zelf ontworpen en geproduceerd; 100% Made in Holland dus! LoooX biedt badmeubels, waskommen, opbergers, spiegels, verlichting en toiletaccessoires, welke in diverse stijlen verkrijgbaar zijn. Het LoooX assortiment is recentelijk aangevuld met drie trendy stijlen: Balanced, New World en Statement.

Meer over LoooX accessoires > 

Meer weten over badkamer accessoires?

Heeft u interesse in de badkamer accessoires van Geesa of LoooX? Neem vandaag nog contact op met Installatiebureau Nieuwegein B.V. voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Uiteraard kunnen wij ook de montage van accessoires in de badkamer verzorgen.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08.00 - 17.00

Openingstijden duurzame showroom

Maandag t/m vrijdag
09.00 - 17.00
Uitsluitend op afspraak
© Installatiebureau Nieuwegein B.V. 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl