Onderhoud badkamers

Onderhoud badkamers

Om ervoor te zorgen dat u elke dag weer van een mooie, nette en schone badkamer gebruik kunt maken, levert Installatiebureau Nieuwegein B.V. alle producten die u nodig heeft voor het onderhoud van badkamers. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn met deskundig advies en diverse onderhoudswerkzaamheden.

Ons productassortiment voor badkamer onderhoud

Installatiebureau Nieuwegein B.V. een professioneel assortiment met producten van het merk Sanitiem, welke speciaal zijn ontwikkeld voor het schoonmaken en onderhouden van uw badkamer en/of toiletruimte. Zo hebben wij voor u op voorraad:

  • Sanitiem glas- spiegelreiniger
  • Sanitiem Sanitairglans
  • Sanitiem Sanitair totaalreiniger
  • Sanitiem Anti-kalk Coating

Onze tips voor badkamer onderhoud

  • Gebruik nooit agressieve, schurende of chemische schoonmaakmiddelen.
  • Uw douchecabine heeft in bijna alle gevallen een coating die het water eraf laat rollen. Conventionele schoonmaakproducten kunnen deze coating aantasten, dus deze kunt u beter niet gebruiken. We adviseren om de douchecabine na gebruik met een trekker te drogen en met een zachte doek op te poetsen. Indien wel een schoonmaakmiddel nodig is kunt u groene zeep gebruiken. 
  • Gebruik geen anti-kalk producten op uw wand- en vloertegels. De voegen bevatten namelijk kalk, en als u dergelijke producten gebruikt kan dit de voegen aantasten; ze zullen langzaam dunner worden of zelfs volledig verdwijnen.
  • Voor het verwijderen van kalkaanslag kunt u het beste gebruik maken van een mild reinigingsmiddel op citroenbasis. Spoel het middel na het schoonmaken grondig af.
  • Wilt u uw kraan en douche schoonmaken? Breng het reinigingsmiddel nooit direct op de kraan aan, maar doe het eerst op een doek.

Kit- en voegwerk

Een vakkundig geplaatste badkamer zal weinig onderhoudswerkzaamheden vereisen. Eén ding dat wel in de gaten gehouden dient te worden is het kit- en voegwerk, met name in het natte gedeelte van de badkamer. Dit is namelijk onderhevig aan shampoo- en zeepresten die over het algemeen ook allemaal licht chemische stoffen bevatten. Vooral bij badkamers zonder mechanische afvoer zal het kit- en voegwerk sneller achteruitgaan. We raden daarom aan om het kit- en voegwerk periodiek door ons te laten controleren en eventueel te laten vervangen.

Meer weten over badkamer onderhoud?

Heeft u behoefte aan advies op het gebied van badkamer onderhoud? Of wilt u Installatiebedrijf Nieuwegein B.V. inschakelen voor het controleren en/of vervangen van het kit- en voegwerk? Aarzel dan vooral niet om even contact met ons op te nemen. Ons installatiebedrijf in Nieuwegein is werkzaam in de hele regio, waaronder in Houten, Lexmond, Bunnik en De Meern.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08.00 - 17.00

Openingstijden duurzame showroom

Maandag t/m vrijdag
09.00 - 17.00
Uitsluitend op afspraak
© Installatiebureau Nieuwegein B.V. 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl