HAVÉ Verwarming

 

 

Ontspannen met de haarden van HAVÉ Verwarming

HAVÉ Verwarming is al 130 jaar een betrouwbare leverancier en specialist in haarden en kachels.
In het 1.200 m2 grote Experience Center van HAVÉ Verwarming vindt u het meest complete assortiment aan haarden en kachels in Europa.

Ontdek hieronder mogelijkheden en kies de haard of kachel die het beste bij uw interieur past.

 

 

 

Over HAVÉ

HAVÉ Verwarming is al 130 jaar een betrouwbare leverancier en specialist in haarden en kachels. HAVÉ Verwarming is de exclusief distributeur van de volgende merken: Altech, Bocal, Charlton & Jenrick, Element4, HAVÉ Schouwen, Nestor Martin, Olsberg en Thermocet. Dit maakt dat HAVÉ voor u alle informatie, kennis en service verleent op de verkoop deze merken.

In het 1.200 m2 grote Experience Center van HAVÉ Verwarming vindt u het meest complete assortiment aan haarden en kachels in Europa. Veel van de meer dan 300 modellen staan zelfs brandend opgesteld.

Onafhankelijke specialisten leiden u graag rond! Ontdek de mogelijkheden en kies de haard of kachel die het beste bij uw woning past.

Laat u inspireren!

 

 

 

Gashaarden; Schone en veilige sfeermakers

Welke stijl heeft uw huis? Wat u ook wilt creëren, een gashaard is een schone en praktische sfeermaker. Veel gemak, daar staan gashaarden voor.

Met een afstandsbediening voelt u zich helemaal de koning te rijk. Die luxe is niet het enige, want gashaarden staan ook bekend om hun veiligheid. Bij HAVÉ vindt u een enorm aanbod aan gaskachels.  Van stijlvolle inbouw gashaarden  tot vrijstaande gaskachels en inzet gashaarden. Daarbij hebben wij enkel topmerken zoals Dovre, DRU en Element4. Welk type past bij u?
 

Ontdek hier alle gashaarden

 

 

Pelletkachels; een duurzame warmtebron

Uw huis is uw thuis. Van liefde tot lifestyle: alles ziet u er terug. Daarover gesproken: let u graag op uw portemonnee én het milieu? Dan is een pelletkachel echt iets voor u!

Met zijn schone verbranding en hoge rendement stookt u super duurzaam. Wist u trouwens dat pelletkachels programmeerbaar zijn? Bij HAVÉ Verwarming steken we de complete collectie met liefde voor u aan.
 

Bekijk het gehele assortiment

 

 

Houtkachels;
Sfeervolle blikvangers

Hoe u interieur er ook uitziet, bij HAVÉ Verwarming vindt u altijd een houtkachel die bij u past. Van vrijstaande houtkachels tot inbouw houtkachels.

Bij HAVÉ vindt u daarbij enkel topmerken, zoals Altech, Charlton & Jenrick, Jydepejsen, Nestor Martin, Wanders en Spartherm: ze staan allemaal bekend om hun natuurlijke warmte en authentieke uitstraling. Het zijn stuk voor stuk echte blikvangers.

Pak een kop dampende thee of een glas rode wijn en droom helemaal weg onder het genot van heerlijke warmte. Een spannend verhaal in het flakkerende licht maakt uw thuisgevoel helemaal af.
 

Meer over houtkachels

Elektrische haarden;
Levensecht & puur gemak

Een haard geeft uw inrichting nieuw elan. Wilt u wegdromen bij de warmte en verdwalen in de vlammen? Maar wat nu als u geen schoorsteen hebt?

Dan heeft HAVÉ de oplossing: elektrische kachels zijn terug van weggeweest. Het vlammenspel is niet langer plat, maar komt tot leven met behulp van rookeffect en waterdamp. Bewonder ze brandend in ons Experience Center!

 

Ontdek de mogelijkheden

 

 

 

Laat u inspireren en bezoek ons Experience Center

 

 

Bent op zoek naar een haard of kachel? Dan bent u bij HAVE Verwarming aan het goede adres. In ons 1200m2 grote Experience Center hebben wij meer dan 300 haarden en kachels (brandend) opgesteld staan.

Kom langs en laat u niet alleen adviseren, maar vooral ook inspireren door ons grote aanbod.
 

Route en openingstijden

 

 

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08.00 - 17.00

Openingstijden duurzame showroom

Maandag t/m vrijdag
09.00 - 17.00
Uitsluitend op afspraak
© Installatiebureau Nieuwegein B.V. 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl