Kraan en douche

Kraan en douche

Uw kranen en douche hebben een grote invloed op uw leefcomfort. Zijn uw huidige kranen en douche aan vervanging toe of bent u op zoek naar passende modellen voor een nieuwbouwwoning? Installatiebureau Nieuwegein is u graag van dienst. 

Wat voor kranen en douches leveren jullie?

Hieronder belichten we kort de kranen en douches die wij kunnen leveren:

 • Inbouwkranen:
  Inbouwkranen, die in de muur kunnen worden verwerkt, worden vooral toegepast in badkamers, al dan niet in combinatie met een doucheset. Ze kunnen echter ook boven de wastafel of in de keuken geplaatst worden. Bij Installatiebureau Nieuwegein B.V. werken we met inbouwkranen van Hotbath, Grohe en Hansgrohe.
 • Keukenkranen:
  De keukenkraan iets dat u dagelijks meerdere keren gebruikt. Installatiebureau Nieuwegein B.V. kan u adviseren over welk model het beste past bij uw keuken en de manier waarop u van de keukenkraan gebruik maakt. Wij leveren keukenkranen in vele soorten en maten en voor elk budget! 
 • Wastafelkranen:
  Installatiebureau Nieuwegein B.V. levert wastafelkranen in vele verschillende uitvoeringen, hoogtes en prijsklassen. We raden aan om voor de aanschaf van een nieuwe wastafelkraan eerst de diameter van de wasbak of waskom op te meten. De uitloop van de wastafelkraan op ongeveer een centimeter ten opzichte van de afvoer uitkomen om spetteren van het water te voorkomen.
 • Douchesets:
  Installatiebureau Nieuwegein B.V. werkt voornamelijk met de douchesystemen van Grohe. Deze maken het mogelijk om eenvoudig uw huidige doucheset te vervangen zonder dat een hele badkamer verbouwing nodig is. Dat bespaart u geld én overlast. 
 • Fonteinkraantjes:
  Fonteinkraantjes zijn doorgaans koudwaterkranen. Deze worden voornamelijk toegepast in de toiletruimte. Installatiebureau Nieuwegein B.V. levert fonteinkraantjes van de merken Grohe en Hotbath, met een vaste of draaibare uitloop. Er is een stijlvol fonteinkraantje voor elk budget!
 • Thermostaatkranen:
  Of u nu staat te douchen of water in de keuken tapt, een thermostaatkraan zorgt ervoor dat het water altijd op de door u ingestelde temperatuur blijft. Ook wanneer er op dat moment door iemand anders in huis water gebruikt wordt. Dit voorkomt dat de temperatuur van het water te hoog oploopt en helpt tevens om water te besparen.

Meer weten over kranen en douches?

Heeft u interesse in ons kraan en douche assortiment? Neem contact op met Installatiebureau Nieuwegein B.V. voor meer informatie over de mogelijkheden of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan. Vanzelfsprekend kunnen wij ook de montage van uw nieuwe kraan of douche voor u verzorgen. 

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08.00 - 17.00

Openingstijden duurzame showroom

Maandag t/m vrijdag
09.00 - 17.00
Uitsluitend op afspraak
© Installatiebureau Nieuwegein B.V. 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl