Elektrische vloerverwarming

Elektrische vloerverwarming

Heeft u in een of meerdere ruimtes van het huis behoefte aan bijverwarming? Dan is elektrische vloerverwarming zeker het overwegen waard. Dankzij de gelijkmatige warmtestraling vanuit het volledige vloeroppervlak wordt vrijwel meteen een bijzonder egale warmtespreiding gecreëerd, die voor een aangenaam comfort zorgt. Spreekt dit idee u wel aan? Installatiebureau Nieuwegein B.V. vertelt u graag meer over onze elektrische vloerverwarmingssystemen.

Wat is het verschil tussen ‘gewone’ vloerverwarming en elektrische vloerverwarming?

Wanneer vloerverwarming als hoofdverwarming wordt toegepast, wordt er doorgaans gebruik gemaakt van verwarming middels water. Dat betekent dat er een leiding stelsel onder de vloer dient te worden aangelegd. Indien u wel warme voeten wilt maar geen ingrijpende werkzaamheden, dan is elektrische vloerverwarming ideaal. De oplossingen die wij leveren kunnen namelijk gewoon over een bestaande vloer worden aangebracht, zonder dat er hak- of breekwerk nodig is.

Welke merken leveren jullie?

Als het aankomt op elektrische vloerverwarming, dan werken we bij Installatiebureau Nieuwegein B.V. met de oplossingen van MAGNUM Heating. De meeste huishoudens kiezen voor de MAGNUM Mat, die speciaal is ontworpen elektrische vloerverwarming te plaatsen zonder dat de bestaande tegelvloer of reeds aangebrachte afwerkvloer gesloopt hoeft te worden. De mat kan meteen in een lijmlaag worden meegenomen. En doordat de mat vlak onder het vloeroppervlak ligt, profiteert u van een optimale opwarmsnelheid. Alle elektrische vloerverwarmingssystemen die wij plaatsen worden geleverd inclusief de geavanceerde digitale MAGNUM X-treme Control klokthermostaat.

Bekijk het aanbod van MAGNUM Heating > 

Voor welke toepassingen is elektrische vloerverwarming geschikt?

Elektrische vloerverwarming van MAGNUM is bij uitstek geschikt als bijverwarming en kan in nagenoeg elke situatie worden toegepast. Het is de perfecte oplossing voor badkamers, maar leent zich ook erg goed voor serres, slaapkamers en thuiskantoren die niet voldoende verwarmd kunnen worden met de hoofdverwarming. Dat gezegd kan MAGNUM vloerverwarming in bepaalde gevallen, zoals bijvoorbeeld in een studio, ook als hoofdverwarming geplaatst worden.

Meer weten over elektrische vloerverwarming?

Heeft u interesse in elektrische vloerverwarming? Neem contact op met Installatiebureau Nieuwegein B.V. voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij zijn werkzaam in de hele regio Utrecht, waaronder in Lexmond, Vianen, Benschop en Lopikerkapel.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08.00 - 17.00

Openingstijden duurzame showroom

Maandag t/m vrijdag
09.00 - 17.00
Uitsluitend op afspraak
© Installatiebureau Nieuwegein B.V. 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl