Design radiatoren

Design radiatoren

U wilt in het hele huis van een optimaal comfort verzekerd zijn. Maar het oog wil natuurlijk ook wat! Bent u op zoek naar een stijlvol alternatief voor die niet al te fraaie standaard radiatoren? Dan bent u bij Installatiebureau Nieuwegein B.V. aan het juiste adres. Als verwarmingsspecialist van de regio Utrecht laten wij u graag kennismaken met de mogelijkheden van onze design radiatoren. 

Waarom design radiatoren?

Bij Installatiebureau Nieuwegein B.V. hebben we een uitgebreid assortiment met design radiatoren in diverse afmetingen, stijlen en kleuren. Dit zorgt ervoor dat u radiatoren kunt aanschaffen die niet alleen functioneel zijn, maar ook perfect passen bij de rest van uw interieur. Op die manier bent u niet langer geneigd om uw radiatoren te verbergen achter meubilair en gordijnen – en dat komt ook de warmteoverdracht ten goede. 

Kan ik ook besparen met design radiatoren?

Jazeker! Wanneer u Installatiebureau Nieuwegein B.V. inschakelt om nieuwe radiatoren te laten plaatsen, adviseren wij om deze meteen waterzijdig te laten inregelen. Met waterzijdig inregelen worden alle radiatoren weer van de juiste toestroom van warm water voorzien. Dit zorgt niet alleen voor meer comfort in huis, u ziet het ook terug op uw energierekening; de CV-ketel hoeft dan namelijk minder hard te stoken om de ruimtes op de gewenste temperatuur te brengen. 

Meer over waterzijdig inregelen >

Welke design radiatoren leveren jullie?

Bij Installatiebureau Nieuwegein B.V. werken we met de design radiatoren van Vasco designradiatoren. Hier hebben we bewust voor gekozen. Voor de badkamer zijn er bijvoorbeeld verticale en horizontale design radiatoren, handdoekradiatoren en de zogenaamde klimrekjes, vervaardigd uit staal of aluminium. Ook wat kleuren betreft kunt u werkelijk alle kanten op. U kunt uw nieuwe design radiatoren dus perfect op uw interieur afstemmen!

Meer over Vasco design radiatoren >

 

Meer weten over design radiatoren?

Heeft u interesse in design radiatoren voor de badkamer of een andere ruimte van het huis? Neem gerust contact op met Installatiebureau Nieuwegein B.V. Wij brengen graag de mogelijkheden voor u in kaart en kunnen u een radiator bieden die in alle opzichten aan uw wensen voldoet.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08.00 - 17.00

Openingstijden duurzame showroom

Maandag t/m vrijdag
09.00 - 17.00
Uitsluitend op afspraak
© Installatiebureau Nieuwegein B.V. 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl