Stadsverwarming

Stadsverwarming

Steeds meer woningen in Nederland worden verwarmd met stadswarmte. En terecht, want dit is een efficiënte en milieuvriendelijke manier van verwarmen. Wist u dat 65% van de woningen in Nieuwegein is aangesloten op het warmtenet? Echter is niet bij iedereen bekend dat het comfort met stadsverwarming net zo eenvoudig te regelen is als in woningen met een standaard CV-installatie. Installatiebureau Nieuwegein B.V. laat u graag kennismaken met comfortregeling voor stadsverwarming. Met onze oplossing regelt u heel eenvoudig uw verwarming in huis!

Op welke manier kan ik stadsverwarming instellen?

Installatiebureau Nieuwegein B.V. levert onder andere de Honeywell regelset Y-VC8015 voor stadsverwarming. Onze installateurs kunnen deze regelset heel eenvoudig in de aanvoerleiding van de stadsverwarming plaatsen. De traploze regelset heeft een razendsnelle werking, waardoor de aanvoer van warmte net zo comfortabel geregeld wordt als bij een CV-installatie.

Welke thermostaat is geschikt voor stadsverwarming?

Naast het installeren van de Honeywell regelset is het mogelijk om een van de 24V thermostaten van Honeywell aan te sluiten. Er zijn diverse uitvoeringen beschikbaar, zodat we voor elke situatie peen passende oplossing kunnen bieden. Op die manier zorgen we ervoor dat u ook met stadsverwarming moeiteloos het gewenste comfort kunt realiseren. Goed om te weten: de Honeywell regelset voor stadswarmte kan tevens gecombineerd worden met de energiebesparende Evohome kamerthermostaat!

Meer over de stadswarmte oplossingen van Honeywell > 

Meer weten over stadsverwarming?

Heeft u interesse in comfortregeling voor stadsverwarming? Neem dan vandaag nog contact op met Installatiebureau Nieuwegein B.V. voor meer informatie of een deskundig advies op maat. Liever direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! Wij zijn gevestigd in Nieuwegein maar werkzaam in de hele regio. Zo zijn wij ook geregeld te vinden in onder andere Utrecht, Zeist, Baambrugge, Benschop en De Meern.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08.00 - 17.00

Openingstijden duurzame showroom

Maandag t/m vrijdag
09.00 - 17.00
Uitsluitend op afspraak
© Installatiebureau Nieuwegein B.V. 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl