Mechanische afvoer

Mechanische afvoer

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor mechanische ventilatie in de badkamer, of misschien zelfs in uw hele huis? Bij Installatiebureau Nieuwegein B.V. bent u aan het juiste adres. Wij helpen u graag om een gezond en aangenaam binnenklimaat te realiseren. 

Waarom mechanische ventilatie?

Steeds meer woningen worden uitgerust met mechanische ventilatie. Dat is niet zo verwonderlijk, want het is de meest effectieve manier om vochtige en vervuilde lucht af te voeren en frisse buitenlucht aan te voeren. Dit is niet alleen van groot belang voor uw wooncomfort, maar ook voor uw gezondheid en het voorkomen van onder andere schimmel. Met name in vochtige ruimtes zoals de badkamer, maar ook het toilet en de keuken is mechanische ventilatie zeker geen overbodige luxe. 

Welke mogelijkheden zijn er op het gebied van mechanische afvoer?

Bij Installatiebureau Nieuwegein B.V. werken we met de ventilatiesystemen van Itho Daalderop. Deze bekende Nederlandse fabrikant levert voor elke denkbare situatie een passende oplossing. Zo kunt u kiezen voor een centrale ventilatie-eenheid (CVE) of pijpdakventilator (CVD). Deze efficiënte systemen staan bekend om hun fluisterstille werking. De draadloze regelaars zorgen voor een optimaal gebruiksgemak en een eenvoudige bediening door uw hele woning. Bovendien zijn ze bijzonder energiezuinig. De CVE ECO RFT en de CVD ECO RFT systemen van Itho Daalderop bijvoorbeeld, verbruiken tot wel 83% minder energie dan soortgelijke ventilatoren. 

Bekijk de mechanische ventilatiesystemen van Itho Daalderop >

 

 

Meer weten over mechanische afvoer?

Heeft u interesse in mechanische afvoer in een of meerdere ruimtes van het huis? Neem vandaag nog contact op met Installatiebureau Nieuwegein B.V. voor meer informatie of een persoonlijk advies met betrekking tot welke systemen het beste aansluiten op uw situatie en ventilatiebehoeften. Indien gewenst kunnen wij u ook meer vertellen over onze andere oplossingen op het gebied van klimaatbeheersing. Liever direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan natuurlijk ook!

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08.00 - 17.00

Openingstijden duurzame showroom

Maandag t/m vrijdag
09.00 - 17.00
Uitsluitend op afspraak
© Installatiebureau Nieuwegein B.V. 2023 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl