Service & Onderhoud

Service & Onderhoud

Bent u zoals de meeste Nederlandse huishoudens afhankelijk van uw CV-ketel voor verwarming en warm water? Als hét installatiebureau van de regio Utrecht vertelt Installatiebureau Nieuwegein B.V. vertelt u graag meer over het belang van CV-ketel onderhoud en de voordelen van een onderhoudsabonnement.

Wanneer is het tijd voor CV-ketel onderhoud?

De gemiddelde CV-ketel maakt zo’n 1000 branduren per jaar, dus het is logisch dat het apparaat af en toe wat onderhoud vergt. Het bijvullen van de CV-ketel en het ontluchten van de radiatoren zijn simpele klusjes die u zelf kunt doen. Maar voor een grondige onderhoudsbeurt dient u een vakkundig monteur in te schakelen. We raden aan om de ketel één keer per jaar te laten nakijken. Dit is niet alleen van belang om storingen te voorkomen, maar ook om de energiezuinige werking van de CV-installatie te waarborgen – iets dat met het oog op de stijgende energieprijzen geen overbodige luxe is. Daarnaast draagt tijdig onderhoud bij aan het verlengen van de levensduur van het apparaat. 

Hoe ziet zo’n onderhoudsbeurt eruit?

Wanneer u Installatiebureau Nieuwegein B.V. inschakelt voor CV-ketel onderhoud, dan komt er een monteur bij u langs om de ketel volledig na te lopen en te controleren op kleine defecten en beginnende slijtage. Wanneer geconstateerd wordt dat bepaalde onderdelen versleten zijn, kunnen deze meteen vervangen worden. Na de onderhoudsbeurt bent u weer verzekerd van een veilige, goed functionerende CV-ketel die zo zuinig mogelijk met energie omgaat. 

Meer informatie over onderhoudscontracten

Wat zijn de kosten van service & onderhoud?

Omdat onderhoud van de CV-ketel elk jaar terugkomt, biedt Installatiebureau Nieuwegein B.V. u de mogelijkheid om een onderhoudsabonnement af te sluiten voor uw CV-ketel. U betaalt dan een laag, vast bedrag per maand, dus u heeft geen grote uitgaven in één keer. Ook gunstig is dat u zelf niet na hoeft te denken over de onderhoudsinterval; u krijgt automatisch een berichtje van ons zodra het weer tijd is voor de onderhoudsbeurt, waarna u eenvoudig een afspraak met een van onze monteurs kunt inplannen.

Meer weten over service & onderhoud?

Heeft u nog vragen over onze diensten op het gebied van service en onderhoud aan uw CV-ketel, of wilt u direct een onderhoudsabonnement afsluiten? Neem vandaag nog contact op met Installatiebureau Nieuwegein B.V. Indien u op dit moment te maken heeft met een storing, adviseren wij u om ons even te bellen zodat wij u zo spoedig mogelijk van dienst kunnen zijn. 

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08.00 - 17.00

Openingstijden duurzame showroom

Maandag t/m vrijdag
09.00 - 17.00
Uitsluitend op afspraak
© Installatiebureau Nieuwegein B.V. 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl