Waterzijdig inregelen

Waterzijdig inregelen

Heeft u een of meerdere radiatoren die slechts gedeeltelijk opwarmen? Of worden ze niet warm genoeg of juist te warm ten opzichte van de andere radiatoren in huis? Dit soort problemen komen vaker voor dan u denkt. Gelukkig zijn ze eenvoudig te verhelpen door middel van waterzijdig inregelen (WZI). Installatiebureau Nieuwegein B.V. vertelt u graag meer over wat dit precies inhoudt en wat de voordelen zijn.

Wat is waterzijdig inregelen?

In tal van woningen (ja, ook bij nieuwbouw woningen!) is de CV-installatie niet helemaal goed afgesteld. Veel mensen zijn zich hier niet  van bewust, maar het gaat wel ten koste van uw comfort. Daarnaast moet uw CV-ketel dan harder stoken om de ruimtes op de gewenste temperatuur te brengen. Dit is op te lossen door Installatiebureau Nieuwegein B.V. in te schakelen voor waterzijdig inregelen (WZI). U maakt dan een afspraak met een van onze installateurs, die bij u langskomt om de waterdoorstroming in uw radiatoren optimaal in te stellen. 

Wat kan ik besparen door middel van WZI?

Nadat uw radiatoren waterzijdig zijn ingeregeld, kunnen de radiatoren hun warmte weer goed kwijt. Het gasverbruik gaat in de meeste gevallen met zo’n 10 tot 20% omlaag. Dat kan u, met het oog op de stijgende energieprijzen, honderden euro’s per jaar besparen. 

Tip: Heeft u een nieuwe CV-ketel laten plaatsen maar zijn de radiatoren daarbij niet waterzijdig ingeregeld? Het is zeker lonend om dit alsnog te laten doen.

Meer weten over waterzijdig inregelen?

Wilt u Installatiebureau Nieuwegein B.V. inschakelen om uw radiatoren waterzijdig in te laten regelen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of maak meteen een afspraak met een van onze installateurs. Hoewel we in Nieuwegein gevestigd zijn strekt ons werkgebied zich uit over de hele regio. Zo zijn we ook geregeld te vinden in onder andere Utrecht, Zeist en Maarssen.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08.00 - 17.00

Openingstijden duurzame showroom

Maandag t/m vrijdag
09.00 - 17.00
Uitsluitend op afspraak
© Installatiebureau Nieuwegein B.V. 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl