Evohome

Wanneer het op het verwarmen van uw woning aankomt, dan wilt u natuurlijk wat iedereen wil: minder energie verbruiken, meer controle, en een verhoogd comfort. Dit is gemakkelijker te realiseren dan u wellicht denkt; namelijk met Evohome.

Wat is Evohome?

Evohome is een geavanceerd maar zeer gebruiksvriendelijk systeem van Honeywell, waarmee u altijd een optimale controle heeft over uw verwarmingssysteem – altijd en overal! Via het centrale Evohome bedieningspaneel kunt u heel simpel en snel de temperatuur in elke kamer van uw huis instellen. Maar u kunt de verwarming ook bedienen via de Evohome app op uw smartphone of tablet. U zou dus ook, wanneer u op een koude winterdag onderweg bent naar huis, alvast de verwarming kunnen aanzetten via uw smartphone; nooit meer thuiskomen in een koud huis dus! U kunt een verwarmingsschema opstellen dat perfect is afgestemd op uw levensstijl, en zones in uw woning creëren welke op een overzichtelijke manier beheerd kunnen worden. Of u nu beschikt over vloerverwarming, een CV-installatie of stadsverwarming, Evohome kan op vrijwel elk verwarmingssysteem worden aangesloten. En omdat Evohome wireless is, is er geen hak- en breekwerk vereist voor de installatie. 

Besparen

Met Evohome kunt u uw woning verwarmen waar en wanneer dat nodig is. Op die manier kunt u een aanzienlijke besparing op uw energiekosten realiseren. Energie besparen was nog nooit zo makkelijk! 

Meer weten?

Wilt u meer weten over Evohome, of wilt u graag meteen een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met Installatiebureau Nieuwegein B.V.

Wij hebben al vele Evohome systemen mogen plaatsen in de regio Nieuwegein zoals in Utrecht, Vianen, Hei- en Boeicop, Benschop, De Meern, Bunnik en Ossenwaard.

Meer informatie over Evohome? Neem contact op!