Ketelvervanging

Ketelvervanging

Het maakt niet uit of het nu gaat om een woning of een bedrijfspand; als u verzekerd wilt blijven van een aangenaam binnenklimaat is het noodzakelijk om tijdig de CV-ketel te laten vervangen. Installatiebureau Nieuwegein B.V. is u hierbij graag van dienst.

Wanneer is het tijd voor ketelvervanging?

Een CV-ketel gaat, afhankelijk van het niveau en de frequentie van service en onderhoud, gemiddeld zo’n 10 jaar mee. Daarna zal hij vaak wel aan vervanging toe zijn. Indien de prestaties van uw huidige CV-ketel te wensen overlaten, u geregeld een monteur moet bellen om storingen te verhelpen of uw CV-ketel 10 jaar of ouder is, is ketelvervanging zeker aan te raden. 

Kan ik besparen met een nieuwe CV-ketel?

Jazeker! Veel mensen stellen de aanschaf van een nieuwe CV-ketel uit. Begrijpelijk, want het is best een investering. Echter heeft de techniek de afgelopen jaren niet stil gestaan. Het is mogelijk om voor een vergelijkbaar bedrag een nieuwe HR-ketel aan te schaffen die betere prestaties levert en tegelijkertijd een stuk zuiniger met energie omgaat. Doordat u met een nieuwe ketel gaat besparen op uw verbruik en ook de reparatie- en onderhoudskosten van het oude exemplaar kunt wegstrepen, kunt u niet alleen het klimaatcomfort waarborgen maar bent u in de meeste gevallen uiteindelijk ook goedkoper uit. 

Wat voor CV-ketels leveren jullie?

Installatiebureau Nieuwegein B.V. levert uitsluitend CV-ketels van gerenommeerde merken zoals Nefit, Intergas, Remeha en Vaillant. Deze kwalitatief hoogwaardige CV-ketels staan bekend om hun betrouwbare en energiezuinige werking, en er is voor elk huishouden of bedrijf een passend model te vinden. Door gebruik te maken van onze Ketelwijzer krijgt u een goede indicatie van welke uitvoeringen voor u geschikt zijn, en welke kosten daaraan verbonden zijn. Liever persoonlijk contact? Laat u door ons adviseren over welke CV-ketel het best geschikt is voor uw specifieke situatie. Wij kunnen tevens de besparingsmogelijkheden voor u inzichtelijk maken.

Meer weten over ketelvervanging?

Is uw huidige CV-ketel aan vervanging toe? Als dé verwarmingsspecialist van de regio Utrecht helpt Installatiebureau Nieuwegein B.V. u graag met het maken van een weloverwogen keuze. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U zit er toch ook liever warmpjes bij zonder dat u zich druk hoeft te maken om een oude CV-ketel die het elk moment kan begeven?

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08.00 - 17.00

Openingstijden duurzame showroom

Maandag t/m vrijdag
09.00 - 17.00
Uitsluitend op afspraak
© Installatiebureau Nieuwegein B.V. 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl