Evohome

Evohome

Een conventionele kamerthermostaat werkt doorgaans prima. Maar wanneer u behoefte heeft aan meer comfort, een lagere energierekening en meer controle over de verwarming in huis, dan is het zeker het overwegen waard om eens verder te kijken naar wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is. Bosma Installatie laat u graag kennismaken met Evohome. 

Wat is Evohome?

Evohome is een gebruiksvriendelijk systeem van het merk Honeywell, dat een optimale controle over uw verwarmingssysteem mogelijk maakt – altijd en overal! Via het centrale Evohome bedieningspaneel kunt u heel eenvoudig de temperatuur in elke kamer van uw woning instellen. Maar u kunt de verwarming ook bedienen via de Evohome app op uw smartphone of tablet. U kunt een verwarmingsschema opstellen dat perfect is afgestemd op uw levensstijl, en zones in uw woning creëren welke op een overzichtelijke manier beheerd kunnen worden. Of u nu beschikt over vloerverwarming of een CV-ketel met bijbehorende radiatoren, Evohome kan op vrijwel elk verwarmingssysteem worden aangesloten. En omdat het een draadloos systeem is, kan het zeer snel en gemakkelijk geïnstalleerd worden; er hoeft dus geen sloopwerk aan te pas te komen. 

Energie besparen

Met Evohome kunt u uw huis verwarmen waar en wanneer dat nodig is. U kunt het dus ook uitschakelen op tijden en plekken waar het niét nodig is. En dat betekent weer dat u flink kunt besparen op uw maandelijkse energierekening! 

Brochure

Download de brochure via de volgende link: Download brochure

Meer weten?

Wilt u meer weten over Evohome, of wilt u graag meteen een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met Installatiebureau Nieuwegein B.V.

Wij hebben al vele Evohome systemen mogen plaatsen in de regio Nieuwegein zoals in Utrecht, Vianen, Hei- en Boeicop, Benschop, De Meern, Bunnik en Ossenwaard.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
© Installatiebureau Nieuwegein B.V. 2021 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl